Pillampenfuif 2015

Sfeer reportage Pillampenfuif editie 2015

Iedere bezoeker verkreeg een fluorbandje met daarbij een kwaliteits pillampje om maanden lang licht in de donkere dagen te geven. Een vestiaire was voorzien dat onder toezicht stond van groepsleden en ook bij een toiletbezoek verliep alles ordentelijk tot op het einde. Een kraampje dat opgesteld stond aan de zijkant van de zitplaatsen verkreeg natuurlijk volle aandacht.  Een groot uithangsbord met Pos goes 90's vol 1 kondigde de verkoop aan. Ontwerper Bram De Baere heeft zich van zijn creatieve kant laten inspireren om het logo hiervan te creëren. 
Voor 15 euro is de CD te koop en er staan 18 liekes op. Voor het nodige studiowerk zorgden Koen De Krauker-Denis Van Wezemael en Bart Marcoen. De studiogebouwen  van Gert Van Laethem verleenden hun diensten om alle faciliteiten voor deze primeur te kunnen produceren. Voor verkoopspunten kan men terecht bij volgende handelszaken : carnavalsartikelen Liebaut en Las Fiestas - Klisjee in Bredestraat- Volkshuis Houtmarkt -cafe De Kezzel en Sint-Annakring Roklijf. Alle info ook op Facebook van akv possensje. Zowel Stino als Steven (de witten) en Krauker hebben de nodige decibels en rook laten zien en horen.
Alle lampjes aan gaf een feëriek effect via alle soorten van lichtmakers. Een mijnlamp van Giovanni Verschueren (akv popollekes) verlichtte zelfs het nok van de basketbal tempel. Grandioos hoe sommige personen hun laten leiden door de nieuwste technologie. Een gastoptreden van de (kandidaat) prinsen van Oilsjt en den Orend zijn met veel furore en gedrevenheid nauwkeurig gevolgd door het enthousiaste publiek. We kijken uit naar volgende editie om te lichten naar de sky is the limit....
 
akv possensje

 

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Ook Relevant