Kostuum voorstelling De Voegel

Na een poosje geduldig afwachten voor de komst van de splinternieuwe Orend prins carnaval '18 kwam 'de Voegel' in vol ornaat opdagen in een volle feestzaal. Een verwelkoming met dankbetuigingen en een schitterend optreden zijn het resultaat voor deze jonge en gedreven nieuwkomer. Het magnifiek kostuum, gemaakt door Salons Roger in Maaseik, met inbreng van Oilsjterse makelij met de hoed gemaakt door Linda De Waegeneer en het logo van zijn cape is geborduurd door Steven Van Wesemael &  Erica.

In het teken van zijn overleden vader Jo Vinck kreeg de kleur rood voorkeur en ook de datum 31/12/2009 welke ingeborduurd staat als laatste dag voor zijn overlijden is gedetailleerd zichtbaar. 
De officiële opening is voor vrijdag avond 19u geprogrammeerd met nadien een rondgang langs de cafeetjes welke gesponserd hebben voor de Arendkermis volop te steunen. Dankzij het Orendbestier ook nog een gastoptreden van het 'Feestteam' een ludiek duo uit Nederland. Op zaterdag zijn de gezinnen met kinderen en sympathisanten welkom voor jubllerende clown Rocky met prijzen ook nog extra geschonken door Anja's Funny Duck's & lunapark Joy Palace. Tegen 20u het bal van de Prinsj 'de Voegel' en nadien nog stadsgenoot gekend van Ment tv Jonathan Hunninck.
Als topper voor de afsluiter komt ambiancegroep van Vlaanderen : Swoop. De fans en liefhebbers van disco en alternative dance  zijn verwittigd. Zondag is het de 38ste stoet voorafgegaan door een reclame stoet in teken van Love Parade; Tegen 20u is er de prijsuitreiking van de groepen in de tent en de definitieve sluiting van het 3-daagse evenement Orendcarnaval. Met veel dank aan alle medewerkers, bereidwillige vrijwilligers, het volledige team van het Orendbestuur en de talrijke sponsors welke op de affiche te vinden zijn. Speciale dank voor de uitbaters moemoe Myriam en Rodenbachske Danny voor de gastvrijheid in zijn lokaal café 'De Belskes !! Een fantastisch prinsenjaar gewenst voor de vliegende Voegel (Jerrry Vinck) en zijn enthousiaste campagneteam ...

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent