nieuwe AKV: Schelmeroi

Ze begonnen als een kleine losse groep met wat vrienden , maar elk jaar kwamen er meer en meer leden bij, ondertussen zijn ze nu met 24.
Vorig jaar deden ze voor de eerste maal mee met een wagen in de stoet dit beviel hen zo goed dat ze besloten elk jaar mee te doen.
Nu ze als vaste groep kunnen meedoen zijn ze ervan overtuigd dat ze (en de meeste nieuwe groepen) meer tot hun recht zullen komen. Het feit dat ze kunnen meedingen naar het prijzengeld is zeker ook een pluspunt!
Ze waren echter wel al zo fier als een pauw om een Aalsterse groep te zijn of het nu los of vast was. Maar toch zijn ze Ilse en co zeer dankbaar voor het genomen initiatief (van de opheffing van de beperking van het aantal groepen)

Deze groep heeft reeds een pompier, en voelden zich daardoor vorige jaren reeds een echte carnavalsgroep. Vorig jaar werd dan ook voor de eerste keer de hele stoet meegestapt, met een kar, een dansje op een eigengeschreven nummer en eigengemaakte kostuums die binnen hun thema pasten (Aal den Boeim in!)
Ook dit jaar waren ze al een tijdje bezig hun thema te zoeken, en toen de wachtlijst opgehoffen werd, twijfelden ze niet om zich als AKV te laten registreren!

hun thema: ‘Schelmeroi haalt elk jaar opnieuw alles uit de kast! Wij zijn zo fier als een pauw dat wij dit jaar als vaste groep de stoet mogen meestappen! Met heel wat pluimen in ons gat dansen wij met de nodige fierheid door de Ajoinenstad.'

 

met dank aan AKV Schelmeroi en Carnavalaalstkoentje

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval