1ste Nacht van de Toezichters

Een splinternieuw concept met een boodschap van onderlinge collegialiteit tussen de verscheidene categorieën is de aanzet van dit initiatief. De zaal en de kantine konden de verscheidenheid aan groepen ontvangen met de nodige gemoedelijke en vooral familiale sfeer. De opbrengst van deze avond komt integraal ten goede van vzw. Carnavalist tot in de kist. Onder het wakend oog van de generoal voorzitter Herman Schelfaut (AKV Lodderoeigen) loopt alles als een fluitje van een cent wat alsnog door hem gekenmerkt is. Deze vereniging staat al geruime tijd in voor de veiligheid, geluk en voorspoed van alle groepsleden in het carnavalsmilieu.


Eveneens bekleed deze organisatie ook het aanspreekpunt van vele aangesloten leden qua informatie opvragen enzomeer. Er waren 2 extra beeldschermen geplaatst. De inleiding door Steve de Backer was hartelijk en deze dankte alsnog de 2 boegbeelden van deze ondernemers, de talrijke sponsoringen en alle betrokkenen voor inzet en steun. Volgende proizen weirden oitgereikt : de opstartprois met AKV de smauk es ter af. de omstreden frigotaksprois  met oitleg wat hier aan de hand intern bij de vele teams. De prois kon prinsj Kenny in de wacht slepen. De last miniet prois was bestemd voor Johan van AKV zweijtzoel'n. Den brekt anne nek prois voor AKV Wadesdavoriet. Ook biezonder de altoid in de weir prois dat Milleken Arijs zeker toekomt.! Groep van 't joar dik verdiend AKV de Lodderoeigen. De proeperste weirkplosj voor AKV de Snotneizen.


Vervolgens de miest socioalegroep voor AKV de Salongcarnavalisten. De rapsten binnen nou de stoet prois AKV de Zoipers. De miest toid om boiten te zein voor AKV Steindoid. De decibels prois is voor zowel : AKV Possensje-Tisj-Beschomt en Bedesterd. Den Bosjprois 't es noig. Een sorteir prois kon AKV Dest goe schief meeslepen. Ik elp a moar moei moi geiren prois : Gerry van AKV Pertotal. Hun eigen ontstane groepken : de poeiters waarin Prinsj Kris-Bart De Nois- Guyken en Paroi (de toezichters). Luc en Guy deden nog een specialleken met een duetjes.


Er volgden nog tal van gastoptredens met een jarige topper op het podium prinsj Joeri in vol ornaat en alles geven. De prinskandidaten vèr 16 gaven eveneens het beste van zichzelf den Dennis De Wolf en Kristof Corthals (den Cali). De vertegenwoordiging van rechteroever door prinsj Jel kon het publiek op sleeptouw nemen. Wat onmogelijk zou zijn is nu mogelijkheid geworden door tal van groepen dichter bij elkaar te brengen en de verstandhouding vlotter te laten verlopen. Ze zijn als het ware hun 'kinderen' in de hallen en nu zijn er goede positieve reacties en grote opkomst. Veel dank voor organisatoren Guy Walgraef en Luc Vermeiren - alle sponsoringen en de leden van de groep van uitbater Steve De Backer (AKV poipeplekkers) met Steffi. Ho Ho Ho op weg naar volgende editie...

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois
  • Vincent Delforge

Prinsj 2024: Vincent