Reportage campagne baal Kiekes ver Norend

Voor deze unieke gelegenheid definitief kon losbarsten in de omgeving van den Iendracht  werd er vooraf een receptie aangeboden waarbij persoonlijke connecties, familie en bijzondere medewerkers ontvangen werden. Deze genodigden verkregen een bandje en eveneens een lintje van hun favoriete kandidaat. Nadien kwamen de supporters, fans en belangstellenden opdagen. Een aangepaste muziek keuze van de DJ kon behoorlijk gesmaakt worden door de aanwezigen en langzaam maar zeker kwam de feestelijke sfeer op gang. De spits was voor zijn medekandidaat van d'n Orend Christoff Van de Gucht, welke volgende zaterdag 19 nov zijn bal in St. Annazaal zal geven. 
We hebben volgende bekende gespot uit het kamp van de vroegere carnaval tijden: Jurgen Cooman - Kristof Roelandt als bestuurslid van Rechteroever - Droeve Steven als gewezen kandidaat vèr de stad maar hier in functie als hoofsponsor van deze jeugdige & sportieve gastheer- Kevin Meert - Christof De Lathauwer - familie Michel Heck- Nico van Wies - Younes - Nick- Cali (Cristof Corthals)- de Jel. 

Voor de bediening aan de toog en algemene inzet kon Joeri rekenen op de steun van alle leden van zijn handbal ploeg HC Aalst. Hun lokaal is reeds lang in café 'de Droi Velden' gesitueerd, waar tevens deze kandidaat ook zijn campagne vestiging is gelegen. Voor de presentatie zorgde Jordy en Steircken voor de nodige decibellekes. Ook de kandidaat Davy van Bostroë tekende present, maar deze maal met grote getalle en met aangepast schoeisel en narhoeden met lichtjes opvallend en trendy. Jejoen als 't bierventje van Lee en ook kandidaat Curd kwam trouwens nog in de vroege uurkes een blitz bezoekje brengen.
Geschenkjes en attenties werden afgeleverd door alle vier de stadsprinsjen vèr '17. Zowel David, Ronny, den Boein als Raf gaven zich totaal om de zaal op zijn kop te zetten. Voor de show kwam het Kieken uit zijn groot ei gekropen met z'n dansereskes Nina en Shana. Het kiekenkot was compleet en het kot kot kedeit lieken kon de rook effecten doorstaan. Tot in de vroege uurkes werd er uitbundig gefeest en veel plezier gemaakt tot de laatste werd buiten geveegd! Een hart onder de riem voor alle medewerkers, vrijwillligers en trouwe fans voor een fantastisch eindresultaat an de Iendracht site... Veel succes met de verkiezing in januari en leuke campagnetijden met je toffe team .... 

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent