WIEWERET: welke groep wint carnaval 2022?

Carnavalsradio Oilsjt Mjoezik en WieWerEt organiseren een dartswedstrijd voor alle Aalsterse carnavalsgroepen.
Het annuleren van het grote volksfeest is nu al voor het tweede jaar op rij een uitdaging voor de carnavalsradio Oilsjt Mjoezik. Naast de verschillende programma's met eigen uitgewerkte items is nu er nu ook de challenge voor de carnavalsgroepen.

Gezien er weer geen stoet door de straten van Aalst kan trekken wordt er op een andere manier een wedstrijd georganiseerd tussen de groepen om zich toch nog eens "te Smoiten". Onder leiding van ex-Prinsen Peter Vereecken en Pascal Solemé en in samenwerking met WieWerEt wordt een dartstoernooi georganiseerd.

Alle Carnavalgroepen kunnen zich hiervoor inschrijven met maximaal twee spelers en één reserve. De winnende carnavalsgroep in elke categorie krijgt een geldsom van 250 euro. De verliezende finalist 125 euro. 

Er zal worden gespeeld in de Pieter van Aelst galerij, de grote finale vindt plaats in Darts- en Eetcafé De Kat op het Vredeplein en zal onder andere ook via de website live te volgen zijn. Voor de gelegenheid werden eveneens unieke "Oilsjt Mjoezik Dartsflights" ontworpen.

"Het concept is natuurlijk gebaseerd op de populariteit van deze sport maar het is ook een andere manier om plezier te beleven, het publiek te amuseren, kortom een beetje carnaval te vieren", legt Bart Van den Borre uit. "Ieder jaar lanceren we wel enkele originele concepten, dat is het werk van een hele toffe ploeg. Je iedere keer weer verfijnen, da's de spirit. Ons digitaal project loopt ook bijzonder goed.
De samenwerking met de vrienden van DRA is een zegen. Het kan carnaval alleen maar ten goede komen".

Maar nu eerst de oproepen aan de carnavalsgroepen. 

Asmen ons na allemool insj smoiten ver ongeloeifeleke proizen, iedere categorie smattj, geloeifet of ni  250 euroloekes per winnoor van de categorie. Smatje geni, genetj ge ni is de leuze van Peter Vereecken. Getj er veel die makander boiten smoiten,  mor ier moeie der makender oit smoiten. En wie dater t'leste oeverbloift in elke categorie wintj 250 Euroloekes. Doe mee en smatj eir poilen in de roeis is de oproep van Pascal Solemé.

Inschroiven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tot en met 28 Janewore. 

Oilsjt Mjoezik is onder andere 24/24 te beluisteren via onze app, Oilsjtmjoezik.be en alle digitale radiotoestellen.

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval