DRAtv presenteert u de Carnavalshow 2.0

Bij de vernieuwde zaak "De Kat" op het Vredeplein 7 te Aalst hebben ze de laatste weken niet stilgezeten.
Naast de "darts" wedstrijden, zal u tijdens de carnavalsdagen ook op groot scherm een Carnavalshow kunnen meebeleven. De bovenzaal zal tevens omgetoverd worden als TV studio waar we verschillende artiesten ontvangen.

Vorig jaar had DRAtv het idee om de teleurgestelde carnavalisten te animeren met een live uitzending de "Carnavalshow". Verschillende carnavalisten passeerde de revue, die na een interessant gesprek de kijker animeerde met een live optreden. Door de enorm positieve reacties toen heeft DRAtv besloten deze show terug uit te zenden.
 
Peter Delclef, Peggy Becker en Filip Van de Winkel ontvangen verschillende gasten en laat hen hun beste nummers "Live On Stage" brengen!!!! U zal de meest prominente artiesten (fysiek) zien passeren in "DE KAT".

Ook kan ook ter plaatse de optredens mee te beleven op groot scherm en interactie aangaan met de artiesten.
Spring eens binnen in het Café, Elsie en Rudy zullen graag een plaatsje vrijhouden voor jou. Wie niet ter plaatse dit evenement komt meebeleven, kan via de website van www.oilsjt.be thuis meevolgen.

Afspraak op zondag 27 februari 2022 om 13u.

 
Rudy en Elsie van (Grand) Café De Kat, zullen u tijdens alle "Carnavalsdagen" van harte verwelkomen, zij maken er een groot feest van!!!

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois
  • Vincent Delforge

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent