Snoep(man) en amusement tijdens het Oilsjters vastenauved feest!!!

Tijdens “De Carnavalshow” op zondag 27 februari 2022 blikt DRAtv terug op de glorieuze momenten. Prominente gasten herdenken de mooiste carnaval momenten. Momenten waar volwassenen en kinderen twinkelende oogjes krijgen door nog maar te denken aan al dat moois zoals: praalwagens, leuke kostuums, dans en vertier, smoutebollen, braadworst, suikerspin en snoepgoed. Ne café zonder bier is gelijk als ne carnaval zonder lekkernijen toch?

Sedert 2020 is Aalst een online snoep groot & kleinhandel rijker, dan heeft namelijk "Snoepman" zijn magazijn gevestigd aan Rollerland vlakbij Tragel Sport te Aalst.Zaakvoerder Dieter De Backer en zijn Sweetie, Barbara Raes, creatief grafisch designer binnen de ondernemingen Snoepman en Wenskaartenshop, hebben bewust gekozen voor deze unieke locatie. Aalst is het kloppend hart van carnaval erfgoed in België en dus bij gelegenheid de beste plek om zoetigheden te verdelen over het land.

Snoepman is groothandel in snoepgoed voor bedrijven, particulieren, (carnavals)verenigingen en marktleider in gevulde puntzakjes snoep voor tal van geld inzamelacties. De ideale partner dus voor elke Aalsterse Carnavalsvereniging ter aankoop van relatiegeschenken of een succesvolle snoepactie onder leden en vrienden te organiseren.

In samenwerking met Oilsjt Moezjiek heeft Snoepman al enige tijd een reclamespot op de radiozender gelanceerd met naamsbekendheid als gevolg. Steeds meer AKV's en vzw's vinden hun weg hierdoor naar Snoepman om een snoepverkoop op te starten en zo extra inkomsten binnen te halen uit een succesvolle snoepverkoop. Denk hierbij aan gevulde snoepzakjes (200-400 gram) of aan de Gentse neuzen van Confiserie Geldhof in ballotin verpakking. Heel veel lekkers in het aanbod met een correcte prijs/kwaliteits verhouding en een aanlokkelijke winstmarge.  Als stagebedrijf voor o. a. het bijzonder onderwijs en hogeschoolstudenten deelt Dieter De Backer en Barbara Raes graag hun ervaring

De snoepzakjes worden hygiënisch verpakt met een finishing touch van de leerlingen buitengewoon onderwijs “De Horizon". Deze bijzondere mensen krijgen soms de kans niet om op de arbeidsmarkt te betreden terwijl ze boordevol talent zitten, vandaar dat Dieter hen deze opportuniteiten biedt om in een aangename werksfeer en met toffe bende collega's toch hun kwaliteiten te ontdekken binnen de snoepsector. De leerlingen zijn dolenthousiast over de stage dat ze zelfs helpen in weekenden en vakanties om bij te verdienen als jobstudent. Uiteraard mogen ze ook snoepen na de uren en zorgt Snoepman voor een onvergetelijke werkervaring.

PRIMEUR: Binnenkort komt Snoepman met reclame snoep op de markt, hierbij speelt Dieter & Barbara in op gepersonaliseerde verpakking en labeling, van grafisch ontwerp tot bedrukking. Alles met eigen logo en/of slogan voor verpakte snoep zoals bijvoorbeeld karamel bonbons, munt of gepersonaliseerde promo snoep voor beurzen en evenementen.

Snoepman is sinds 2022 één van de hoofdsponsors van DRAtv, hij doet ook aan giveaways op Facebook dus volg ze zeker op social media voor meer nieuwtjes en wees de eerste die nieuwe snoepjes mag proeven of ontdekken.
surf naar: www.snoepman.be
 

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Frituur Milo
  • De Montil
  • Oeirhois
  • Snoepman
  • Liebaut Feestartikelen
  • Mr Wood
  • Las Fiestas
  • Gabriels Brandstoffen
  • Bart Gees Carnavalshop
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Ook Relevant

Prinsj 2023: Yordi