Reportage 35 jaar AKV Eirg

35 jaar akv eirgEen speciale ruimte in de zaal is voorzien om de genodigden te ontvangen. Een warme persoonlijke ontvangst door de voorzitter is het begin van een onvergetelijk samenzijn voor deze unieke gelegenheid. Even tijd maken voor het plechtig officieële moment met aan de versierde perstafel het comité van de betuursleden in vol ornaat en in feeststemming. Een verwelkoming voor iedere aanwezige door voorzitter Marc Cassiman volgde.
Er werden geschenken verdeeld voor aanwezige prinsen van Oilsjt Joeri en prinsj Evy van d'n Orend en ook nog andere speciale sympatisanten waaronder hun hoofdsponsor smoutebollen Delforge. Hun jaarlijkse initiatieven hetgeen steeds opnieuw georganiseerd zal worden zijn : o.a de taartenslag (periode na carnaval) - BBQ voor leden en medewerkers - Brochetten-croque monsieur festijn uitsluitend door de vrouwelijke leden.
Met respect en fierheid kan deze klasse groep terug blikken op een lange weg die al afgelegd is en ook dankbaarheid voor de overleden pioniers welke de groep heeft opgebouwd. Meer dan 20 jaar heeft ex-prins Bart De Nys alles in goede handen geleid als voorzitter. De opvolging is verzekerd door de jongere generatie met Marc aan het roer. In 2016 staan ze in de C en gaan voor de hoogste plaats wat een kers op de taart zou zijn in hun jubileumjaar. Een 3de overwinning na de jaren 2003 en 2013 in het verleden.
Het ontstaan van deze groep is om en rond d'n Orend op Rechteroever. Een lange weg is reeds afgelegd en een nieuwe toekomst tot een gouden jubileum is in zicht ...Veel dank voor jullie gastvrijheid en de ontvangst.!

DRA vroeg Bart de Nys naar het het succes van deze 35 jaar. Een prachtige reportage over het ontstaan, hun hoogtepunten en wat de toekomst nog zal brengen.

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Prinsj 2024: Vincent