Neisken op en de pist(e) in

Eind november vond opnieuw de Revue plaats van De Oilstjterse Prinsencaemere. Het thema dit jaar was "Neisken op en de pist(e) in". Een prestigueze aaneenschakeling van sketches-zang-goochelacts en top entertainment onder leiding van Move dansers met artistieke gym. Als drijvende kracht zal Kristof De Vos op de eerste roi stoan en gralek weirk eit afgeleiverd. Voor samenstelling zorgden Bart De Nys en Jurgen Cooman. Volgende thema's leverden te gekke toestanden op : mislukte trapeizen act met eregast ex-prins Michel Cleemput - de interactie met uitgekozen personen uit het publiek met familie elastico en de trommelaars met de yamayahoedoededaramtamtam De stoeiten op de radjau en zeker de berremiesjsterliekes met vertoning van special effects via vuurshow op de fotokaders mochten er ook zijn. Oh claun en e mes in de rigge en het aangrijpende nummer wa ne lach met zanger Wim De Clef met kinjeren als figurantekes (zie hieronder), ditmaal als gastvedette tussen de andere leden van de Caemere. 

Ook de hilarische ongeprogrammeerde act met de jockeys in galop en op het einde van de rit een crash staat op het netvlies gebrand. Onder leiding van Leslie Vermeulen-Ann Dooms en Els De Pauw konden de meest sierlijke danspasjes vertoond worden en de plaatselijke artiesten kregen dit zeer vlug onder de knie. Tussendoor allerlei humorische fragmenten met hoofdrolspeler Charlie Charelli als mysterieuse directeur (acteur Karel De Naeyer). Een uitverkochte zaal en dit voor alle vertoningen zorgden ervoor dat de lachspieren in werking traden van menig toeschouwer.
De actie van de Rode Neuzendag mocht hier zeker niet ontbreken en zoals steeds werd de totale opbrengst tijdens de revues intergraal over gemaakt aan de organisatoren Belfius-Q-music en VTM. 
 
 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent