Reportage Potrel ver Norend 2016

 

Reeds bedrijvige en ondernemingsgerichte werkmaterialen ingelast in decor en verwelkoming kregen een bijzondere plaats in dit gekozen bouwwerf-concept. Een 3-tal getooide kuisvrouwen waren actief bezig met hun plumeau en de bloemekes schort met de krulspelden en met warme sokken vormden een herleving van vervlogen tijden. Een oranje bandje en een mini-gestreept zeiltje als gadgets van de kandidaat waren de voorwaarden om toe te treden tot het feestgedruis.
In opwachting van de gastoptredens was er nog een korte receptie voorzien. Om de bediening en het verloop van de avond zo goed mogelijk te laten voorbij gaan stonden zijn medeleden garant van zijn groep : AKV de Droeve Apostelen. Tim Den Haese (potrel) stond reeds al van jongs af in het carnavalcircuit. Vooraleer de gastoptredens plaats zouden vinden en zijn show vielen alle ogen op het duo ex-prinskandidaat Sandra en ex-prins v d'n Orend 2004 Veronique. Sierlijke danspasje spontaan tussen de aanwezigen toverden een gezellige en leuke verrassing met de lady's van rechteroever in de kijker.
De muzikale omlijsting werd gedirigeerd door de witten (Steve v possensje)-Stino-Jonas achter de techniek. Met de nodige kennis en zelfverzekerde uitstraling presenteerde ex-prinskandidaat Sven Van Wymeersch het evenement aan elkaar. Een prachtig teken zagen we met het begin van tegenpartij Jel met een stevige handdruk van kameraadschap. Zijn diamant is zo plezant klonk al bekend in de oren Een grote hoeveelheid energie kwam daarna overwaaien door de huidige Orendprinsj Evy Van Heck. Een optreden van Dennis De Wolf met een aantal dansers gevolgd door Christoph Corthals (de Cali) stonden in het vizier.
Verder nog eens hun campagne liedje van volgende prinsen werden uit de archievendoos gehaald : Sven Van Wymeersch & Nick De Schutter alsook Kenneth Van Der Cammen . Deze laatste heeft nog een attractie van de omgevormde voortoog (als glijbaan)met stunts in de vroege uurtjes ingepalmd. Na het optreden van Cali werd het nog een spannend duel. Special effects met partypoppers vlogen in het rond telkens na het showgedeelte tussendoor van Potrel.
Telkens weer geziene kandidaten uit Wieze zijn Nico en Toon welke er steeds graag bijzijn voor de nodige steun. Nog een ex-prins die regelmatig ook te zien is : den batjes dan is de cirkel rond. Veel succes en een sportief campagne- en promotietijd in deze donkere periode met veel licht en warmte bronnen naar de verkiezing van 27 februari '16 toe. 

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval