Reportage Campagne bal Boein ver 17

Reportage campagne bal Boein ver 17

Jong en hippe meiden van het ontvangstcomité stonden tesamen met de gastheer om de genodigden te verwelkomen. Een creatief ontworpen lintje met de tekst : belangrèk volk diende als toegangsbewijs. Voor het artistieke gedeelte met make-up enzovoort zorgde Anisa Ascooop van AKV de Zwjietzoel'n. De opvallende fluortoetsen op het gelaat van de dansers waren haar ontwerp. De talrijke feestelijke uitrustingen werden aangekocht in de Action. De outfit van deze kandidaat stond in de '3-kleur' van zijn Stede. Van leuk klak tot handschoenen toe waren in wit-geel-rood getooid. De presentatie kreeg Steven (tegenstander van den Board ) op de buhne met assistentie van ex-prinsj Klaus. Dit duo konden het voltallige publiek bekoren. Uit het verleden een aantal bekende ex-prinsen en kandidaten o.a : Kristof-Jels-Cammen-den batjes-Nick-Voegel -Nico (Wieze)-Younes &Piquerken. 

Een zeer prille kandidaat als jeugdprins van Lee namelijk Yentl was trouwens komen opdagen met stijl. Eveneens Joyce oit Zottegem en nieuw het duo Davy en Richard oit Bostroë (Baasrode). De finaliste van Miss Belgium oit onze stede Jennifer Roberechts kwam eveneens een hart onder de riem steken  Respectievelijk in volgorde prinsj Dennis met zijn ingekorte show, met nadien Raf & Ronny en David was de cirkel rond qua Oilsjterse uitverkorenen vèr 17. De overige 2 kandidaten van oever de, dender op rechteroever de 'Christof' en de 'Kieckens' (Joeri) vertegenwoordigden natuurlijk 'n Orend vèr 17. Het schowgedeelte met zijn zes lenige danseressen van Boein verkreeg waardering van het enthousiaste publiek, ze waren goed op dreef met hun unieke pasjes. Ondanks de vele activiteiten welke terzelfdertijd geprogrammeerd zat de gerenoveerde zaal van Osiris basket - duopaint - de Burcht behoorlijk volk. Voor een ras met klas waren er veiligheidsagenten ingehuurd om eventueel indien nodig de amokmakers te bedaren. De bediening van het feërieke afgebakende technische gedeelte en de geluidsinstallatie is steeds in goede handen door Soundfield oit Sint-Lievens-Hatem. Draaiende kleurrijke spots met Led-lampen en allerhande laatste nieuwste artikelen van electronica stonden in de 'schijnwerpers'. 

Chris boone

Deze geslaagde eerste uitgave heeft de weg vrijgemaakt om de volgende edities in dezelfde sfeer op te volgen. Ontzettend veel dank aan alle vrijwilligers, medewerkers van vele instanties, de gulle sponsoringen. Ondanks de laattijdige uitnodiging door de organisatie konden de hongerigen alsnog terecht buiten bij Snacks Cornelis Pascal rekenen op zijn diensten. Met argusogen koiken we oit noar Raf ....vèr '17!!

affiche Boein ver 17

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge
  • Oeirhois

Prinsj 2024: Vincent