DE PILLAMPENFUIF 2014 donkerder dan ooit

Voor de bediening aan de togen en de cocktailbar + de kleedkamertoezichters waren de fluorescerende jeugdige medewerkers paraat om alles in goeie banen te leiden. De vrijwilligers van het Rode Kruis hadden post gevat in de laatste kleedkamer van de gang. Een permanente dienst die de totale organisatie coördineerde werden geleid door Bart Van den Neste en "springend-veld" den Bram. Dit alles in samenwerking met Steven die vanuit de techniekopstelling het reilen en zeilen op de voet volgde. Een groepje monsterachtige soldaten werden opgesteld voor de sanitaire diensten. Tussen de talrijke opgekomen feestvierders waren er originele sierlijke en lichtgevende pronkstukken te bewonderen, zoals in het filmpje te zien is…
Een verlichte paraplu met opschrift ' 't regent lichtjes" ontworpen door Bart Carael kreeg speciale aandacht van de omstaanders. Bij de lustige verpleegsterkes kom men vernuftigheden zien van zowel hippe ringen als hoedjes en brillen met lichteffecten. Een overgebleven restant van een flashmob van electrabel met een opvallende frequentiemeter op een donkere T-shirt aangebracht met velcro kwam hier nog van pas! Natuurlijk mochten de flitsende bunny's niet ontbreken en een glamour en glitter zilverpak met opgenaaide pailletten. Echt of niet maar voor de veiligheidsbewaking werden er een paar 'imitators ?' ingeschakeld van het populaire programma “Safety First”.
De optredens startten  met de prinsenkandidaten van den Orend. De 'bicky' ploeg van Charloes mocht de spits afbijten met haar campagnelied voor de verkiezing. Een energieke en wervelende voorstelling werd ook door kandidate Evy gepresenteerd. Vervolgens de traditionele speech van Prins Nick van den Orend om de organisatoren te bedanken en er een ferme lap op te geven... Maar ook de vele toeschouwers voor hun aanwezigheid. De mannelijke kandidaat Svenneken gaat voor de 2de keer op een rij om de 'scepter' - "skepter" te veroveren.
In het laatste gedeelte de Oilsjterse prinsen met als eerste kandidaat 'net as vroeger' de Salami alias Pascal Solemé. De 'ajoinenprins’ den Joe volgt met zijn toepasselijk ajoin melodietje. Als lid van Possensje en jonge telg van 'de nieve generatie' verschijnt Younes die a capella het publiek doet meezingen. Last but not least viel de eer aan Prins Werner met zijn medley-repertoire om de optredens af te sluiten voor de avond.
Tot in de vroege uurtjes werd er gedanst en uit de boxen kwamen er zowel hedendaagse hits als carnavalmuziek en ook retro nummers tot hun recht. DJ’s Krauker, de Witten, de Stino en Jos zorgden voor de nodige sfeer.
Alvast een dikke pluim voor de organisatoren en alle medewerkers om een super geslaagde editie te realiseren. Het publiek maakt zich klaar voor volgend evenement.

 

De donkerste fuif van vlaanderen. Bart Van Den Neste en AKV Possensje ism Okapi Aalstar bezorgt ons ieder jaar deze met kleine lampjes verlichtte knalfuif.

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage